Ta' med på tur!


Du kan melde dig til de ture, som jeg opslår på denne side.   

Turene udbydes gennem Vandreforningen Natur og Fjeld. Evt. vil andre fora undertiden kunne forekomme!


Vedr. Natur og Fjeld-turene: Tilmelding til undertegnede. Som udgangspunkt skal man være medlem; men en indenlands weekend-prøvetur er tilladt, før man bliver medlem. Medlemskab pr. enkelt person: 200 kr pr. år; pr. husstandsmedlemskab: 230 kr pr. år.Kontaktoplysniger til undertegnede. Evt. også for spørgsmål.Liste over mine ture den kommende tid: Klik på linksene for nærmere oplysninger om de enkelte ture!


En del af turene er endnu ikke annonceret, men vil blive annonceret efterhånden som tiden for deres afvikling nærmer sig.


Flere ture kan følge. Så kig ind på denne side med jævne mellemrum! 

Datoer/periode

Beskrivelse

Forum

23.-25. august

Vandring fra Ry til Funder via Salten Langsø og Vrads-området m.m. Meget varieret tur i den sydlige og vestlige del af Midtjyske Søhøjland.

Natur og Fjeld

27.-29. september 2019

Bævertur til Klosterhede Plantage i kronhjortenes brunsttid (ny variant). Klosterheden er især kendt for den bæverbestand, der startede med 19 udsatte dyr i 1999, som siden har formeret sig til mere end 200 dyr.

Natur og Fjeld

Ca. 13.-18. oktober 2019 (uge 42 - efterårsferie)

Efterårstur til Harzen- det bliver på Harzer Baudenstieg denne gang. En rute på ca. 100 km fordelt over 5 dage. Indendørs overnatning og forplejning.

Natur og Fjeld
(Klik ind på Natur og Fjelds turkalender for også at se øvrige ture, opslået af andre.

Selve turopslagene med nærmere beskrivelse af de enkelte ture kommer på, efterhånden som turene nærmer sig!) Og lige nu er siden under opdatering!Klik ind på denne side med jævne mellemrum. Der kan komme flere ture på!


OBS: Alle de her opslåede ture er teltture, hvor du også selv skal sørge for din egen forplejning - med mindre andet er specificeret i turannoncen. Spørg evt. efter tips hos turleder (undertegnede), hvis du er usikker - også før tilmelding! Hent evt. inspiration her.Mvh. Jens Brun