Fanø Rundt
                                                                                                6.-8. august. 2021


MAX. 5 deltagere.

Mødested: Shelterne ved Annesdalbjerge fredag aften. 


Slut: Færgelejet i Nordby Søndag eftermiddag.


Overnatning planlægges at blive i shelter både fredag og lørdag nat men da de ikke kan bookes skal telt medbringes for en sikkerheds skyld og vi overnatter i plantagen. Begge nætter tænkes overnatning på Annesdalbjerge shelterplads.


Fredag aften mødes vi ved shelterne, der befinder sig i bunden af Albuevej ( Ca 200 m fra Albue fuglekøje)


lørdagens gåtur udforsker vi den sydlige ende af øen. Vi går på østsiden til Sønderho, hvor vi laver et pitstop på Børsen, hvor vi spiser vores medbragte mad eller en lækker sandwich fra "De 3 Søstre". Videre til Hønen, forbi sælbankerne (som vi desværre ikke kan besøge pga tidevandet) videre Strandsøen, Pælebjerg, Skovlegepladsen, gennem plantagen "hjem" til shelteren, hvor vi griller Bakskul til aftensmad. Dagsetape ca. 18 km


Søndagens tur går mod nord langs østsiden af Fanø, til "Halen" videre til Nordby, ud til Bunkerne til nord, Anker Drømmefanger som er en af Thomas Dambos "Corona trolde". Herfra kan vi vælge evt fortsætte til Søren Jessens sand som er 93000 m2 stor sandbanke mod nord vest eller gå mod færgen og afslutte turen her.

Dagsetape ca. 17-18 km +/- med oppakning.


OBS at transporten til/fra Fanø kan være problematisk med bil i weekenderne da der ikke kan bestilles plads. Der er også mangel på P pladser på Esbjerg siden så det kan blive svært at planlægge at nå en bestemt færge.

Sidste bus fra færgen mod Sønderho fredag er kl 18.10 derefter kan Telebus benyttes. Man står af bussen ved landevejen ud for Albuevej, hvorfra der er ca. 1 km ind til shelterpladsen.Tilmelding online i Facebookgruppen Tursækken eller ved tilmelding til nyhedsbrev. Skriv email for tilmelding til nyhedsbrev.


Tilbage til overblikket i Tursækken.