Bornholm - Højlyngstien                                                                          3.-6. juni 2022


67 km. Højlyngstien med oppakning og overnatning på ruten i telt, evt mulighed for shelterpladser - kan ikke bookes.
Planen er som følger:

Afg fredag aften kl 21 fra Nyborg - fælleskørsel i min bil - til køge, hvorfra vi sejler til Rønne. hvor vi er fremme kl. 6.
vi kører til Sandvig og mødes med en bornholmer ven, der i vores bil kører os til Årsdale, hvor vores tur starter. Undervejs er der to overnatninger og vi forventer at være i Sandvig sidst på eftermiddagen mandag og snupper bilen og kører til Rønne, hvor vi skal med færge via Ystad - ankomst Nyborg ca. 22.45.
For at det er muligt at gennemføre turen på tre dage - er vi nødt til at have bilen med over, da øens busser desværre kører som vinden blæser .
der er plads til i alt otte personer på turen. da 9. pladsen i bilen er til den chauffør der kører os til startsted.

Pris pr person 400 kr., som dækker, to x bro storebælt, færge køge/rønne, færge rønne/ystad, øresundsbro og brændstof.

Alle sørger for egen forplejning. mv. tænker det kan være en god ide af være flere om telte/kogegrej. på de pladser hvor der ikke er vand, kan vi få noget bragt ud. men der er ikke nogen steder at handle undervejspå ruten - men ved ankomst rønne lørdag morgen.

Tilmelding ved at skrive nr på rækkefølge i begivenheden - og betale 400 kr. på 20281789. er man forhindret/melder afbud senere - skal man selv sørge for at finde en anden deltager.


Der er flere måder at overnatte på, på køge/rønne færgen - gratis i stort fælles rum i "køjer", i flysæder i stort fælles rum eller booke kahytter. hvis det ønskes er det for merpris og aftales med mig - da de skal tilføjes bilbilletten. priser varierer efter udbud hos færgeselskabet.


Uh det var langt - håber jeg har fået det hele med.

Turleder: Ulla Petersen


Skriv email for tilmelding til nyhedsbrev.     (Medlemmer af FB-gruppen kan tilmelde sig online under begivenheden)Tilbage til overblikket i Turkalenderen.Til Tursækkens forside