Rold Skov - Rebild Bakker                                                                                29.-31. oktober 2021


Vandretur i Rold Skov. OG, som noget nyt, INGEN Deltagerbegrænsning. ;o) (og, hvis man alligevel ikke gider turen få dage før, måske fordi der er dårligt vejr, er det ok for mig at melde fra) ;o) Pt. regner jeg med det blir teltovernatning på Jamborettepladsen (nær Skovhaven og St. Økssø)
Jeg vil være der fra fredag kl. 16, med kaffe og kage. ;o) Lørdag tar vi bilerne op til Rebild bakker for at gå i det kendte og flotte område der. Søndag Jyske Skovhave, Store Økssø, Troldeskoven mv. Biler kan parkeres 2-400 m derfra. 


Ekstra tilføjet af Bjarne (turleder)
Hej Ulla. Pyha, jeg tænker det blir omk. 20 km per dag. Måske lidt kortere søndag. Men der er mange genveje på de to ruter, så hvis man vil gå kortere/længere, kan man sagtens det, og så mødes med resten af gruppen senere. Og jow, St. Økssø er en fin badesø, form. stadig lidt lun i efteråret. Så vi kan alle sammen få vores aftenbad. Morgenbad nok lidt koldere. Det findes en sauna ved søen, så hvis der er interesse for det, kunne det være jeg skulle undersøge, om vi kan få adgang til den. Jeg havde iøvrigt overvejet om vi skulle gøre brug af nogle shelters, der ligger bag Mosskov-pavillionen. Men hvis der er 18 tilmeldte allerede 2 dage efter turen er slået op, er det nok bedre at holde fast ved Jamborettepladsen. (og som Jens siger, så er man fri for at høre på toget, der suser forbi tæt ved pavillionen) Istedet har jeg lavet en blød reservation til en, meget lille, spejder-hytte ved pladsen, hvor vi kan sidde lidt i ly om aftenen. Det blir så nok lidt tæt. - men der er plads nok til telte på Jamborettepladsen, som tidl. er brugt til store spejder-events. Der er vand på pladsen, og et lille gammelt multe-toilet/lokum. Jeg tar nok noget brænde med, hvis nogen ved, hvordan man tænder det Øh, hvis vi blir så mange, kan det godt være jeg skal håbe, der er en eller to mere der vil tage noet kage med. Jeg tar 3 uger til Rumænien om lidt, så ikke sikkert jeg svarer på opslag før end midt Aug. (skulle være nogle flotte bjerge dernede)


Tilmelding online i Facebookgruppen Tursækken eller ved tilmelding til nyhedsbrev. Skriv email for tilmelding til nyhedsbrev.


Tilbage til overblikket i Tursækken.