Tursækken Turkalender

Tursækkens medlemmer har skabt Turkalenderen ved årsmødet i september. Der kan stadig bydes ind med nye ture. Så kig ind her med jævne mellemrum.
Denne version af Turkalenderen opdateres løbende. Nærmere beskrivelser af de enkelte ture bliver sat ind, efterhånden som disse er klar.


Til Tursækkens forside6.-8. august 2021

13.-15. august 2021


17.-25. august 2021
Uge 36 sept. 2021

24.-26. sept. 2021


17.-23. okt. 202129.-31. okt. 2021


Uden dato

Fanø Rundt

Overnatning planlægges at blive i shelter både fredag og lørdag nat men da de ikke kan bookes skal telt medbringes for en sikkerheds skyld og vi overnatter i plantagen. Begge nætter tænkes overnatning på Annesdalbjerge shelterplads.

Læs mere her

                                                                                            Turleder: Mette Bøgedal

Nationalpark Thy, den nordlige del

Hanstedreservatet udgør den nordligste del af Nationalpark Thy. Og i dobbelt forstand må denne store klithede nok betegnes som toppen af Nationalpark Thy – idet der her er helt særlige naturmæssige kvaliteter! Må man færdes i et reservat? Det må man delvist, idet ca. 2/3 af reservatet er åbent for færdsel til fods de 8½ af årets måneder, som ligger uden for fuglenes ynglesæson.

Læs mere her
                                                                                             Turleder: Jens Brun

Tværs over Alperne - Oberstdorf til Merano

En vandretur tværs over Alperne fra Oberstdorf i Tyskland via Østrig og til Merano i Italien. 6 vandredage, ca. 120 km og 12.300 højdemeter.
Vi overnatter på Alpeforeningshytter. Af hensyn til reservation af sengepladser på hytter er der en seneste tilmelding pr. 15.01.2021. Vi rejser med tog fra Flensburg til Oberstdorf (ca. 11 timer) og retur fra Merano til Flensburg.
Der er en max deltagelse på i alt 8 personer.

Læs mere her

                                                                                             Turleder: Peer Christensen

Bornholm, Standlejr ??
                                                                                             Turleder: Ulla Petersen

Årsmøde 2021, hytten Holmeåborg ved Tofterup, Sydjylland
Mød medlemmerne!
Tursækken er nu 2 år gammel, idet første tur fandt sted sidste weekend i september 2019. Første årsmøde fandt sted i september 2020, og i september 2021 er det derfor tid til andet årsmøde. På årsmødet laver vi en opsamling om, hvordan det går i Tursækken, tager evt. emner op til drøftelse og laver sammen skelettet til det kommende års turkalender.
Der ud over skal der selvfølgelig vandres nogle flotte ture på Holme Å stien og i de omgivende plantager i Holme Å Naturpark.

Læs mere her

                                                                                           Arrangør: Jens Brun, Liselotte Nielsen m.fl.

Harzen - Selketal-Bodetal

Endnu en gang laver jeg en tur i Harzen i efterårsferien. Og endnu en gang har jeg fundet frem til en ca. 100 km lang rute, som vi vil fordele over 5 vandredage. Hele turen vil finde sted i Østharzen og først gå gennem den blide Selketal, der er kendt for en rig og varieret flora og også for historiske steder og kursteder og til sidst nogle dage gennem den dramatiske Bodetal, der er kendt som Harzens Grand Canyon. Turen er således næsten en rundtur. Overnatning i det fri i naturen er ikke en mulighed i Tyskland, så vi booker overnatning på vandrehjem og hoteller til rimeligt billige priser i de små hyggelige bjergbyer undervejs.

Læs mere her
                                                                                              Turleder: Jens Brun

Rold Skov -Rebild Bakker
Vandretur i Rold Skov. OG, som noget nyt, INGEN Deltagerbegrænsning. ;o) (og, hvis man alligevel ikke gider turen få dage før, måske fordi der er dårligt vejr, er det ok for mig at melde fra) ;o) Pt. regner jeg med det blir teltovernatning på Jamborettepladsen (nær Skovhaven og St. Økssø)

Læs mere her

                                                                                              Turleder: Bjarne Bak

Norddjurs - Grenå - Gjerrild - Ryomgård
                                                                                              Turleder: Jesper Norup