Årsmøde Jyske Ås, Vendsyssel
    
                                                                      22.-24. september 2023 

Da Tursækken nu er 4 år gammel, holder vi Tursækkens fjerde Årsmøde. Mødet finder denne gang sted i Lunken Naturskole, der ligger på Jyske Ås i Vendsyssel, midt et stort flot og kuperet naturområde ved Hærvejen og Jyske Ås Vandrerute. Lørdag og søndag vil der være dagsvandreture. Selve årsmødet finder sted lørdag aften.

MØD MEDLEMMERNE!
På årsmødet vil vi gerne se flest mulige af Tursækkens medlemmer. Derfor har vi lejet en hytte. Der er plads til ca. 20 overnattende gæster på lange sovebrikse på loftet i hele hyttens længde. Desuden er der plads til mange telte udendørs. Vi kan også booke 2 af de 3 shelters på den offentlige lejrplads, der ligger lige ved siden af hytten, hvis der er ønske om dette.

Der er også køkken samt stue/opholdsrum, som kan bruges til fælles spisning samt møde.
Hytten ligger ved en lille søidyl i kanten af Pajhede Skov og Søheden Skov.

Er du ny, er der gode chancer for både at lære nye vandrevenner at kende og erhverve sig lidt tips om turmål, udstyr og andet gennem andre.

Ellers er der, ud over vandreturene lørdag og søndag, tid til drøftelser af aktuelt i gruppen samt planlægning af en grovskitse til det kommende års turprogram.

PROGRAM FOR TUREN/WEEKENDEN:

Fredag aften: Vi mødes i løbet af aftenen, etablerer os på stedet og hyggesnakker. En evt. præsentationsrunde. Mange har været på tur sammen nu; men der er også en del, som ikke har.

Lørdag: Fra kl. 9.30 tager vi ud på dagstur. Lørdagsturen vil gå i sydlig retning, til dels på Jyske Ås-ruten/Hærvejsruten og andre ruter. Vi vil passere de fredede områder: Fejborg Bakke, Slettingen, Pilegårdsmølle Plantage og Allerup Bakker. Man vil erfare, at Jyske Ås er et stærkt kuperet og meget varieret område på højderyggen af Vendsyssel. Lørdagsturen vil være på ca. 20 km.

Omkring kl. 18 lægges der op til fælles mad, som forberedes i fællesskab.


MØDER LØRDAG AFTEN:

Efter spisning er der IDÉMØDE, hvor Jens orienterer om Tursækken, og hvordan det går lige nu. Derefter er der åbent for forslag. Der kan luftes tanker og evt. debatteres!
Efter en kaffe-kage-pause fortsætter vi med PLANLÆGNINGSMØDE, hvor vi måned for måned gennemgår kalenderen for det kommende år: Hvem byder ind med hvilke ture hvornår? (har du turforslag, men ikke mod på at arrangere turen, foreslå den alligevel, så kan en anden/andre måske byde ind på at arrangere turen!). På den måde skaber vi skelettet til det kommende års turkalender! Der vil selvfølgelig stadig kunne bydes ind med ture senere! Ideen i Tursækken er, at det er medlemmerne, der i fællesskab skaber turkalenderen!
Der vil blive taget referat. Og skitse for det kommende års ture vil blive lagt ud i Tursækken snarest efter årsmødet!
(Hvis du er forhindret i deltagelse i årsmødet, er du velkommen til at sende dine turforslag til undertegnede eller bringe dem gennem en anden, som møder op – gerne med angivelse af ca. tidsrum, hvor turen tænkes gennemført!)


Søndag: Kl. ca. 9.30 eller efter morgenmad. Først rydder vi op og gør hytten ren i fællesskab. Derefter tager vi ud på dagens tur. Søndagsturen vil gå i nordlig retning gennem Søheden Plantage og Nymølle Bæk fredningen, som er et meget unikt område, igen i et terræn, der hist og her er stærkt kuperet. Efter dagens tur på ca. 10 km nyder vi frokosten sammen ved borde- bænkesættene under et halvtag ved hytten (nu er der jo gjort rent inde!). Derefter skilles vi, da mange sikkert har rigtig langt hjem.


UDDELEGERING AF OPGAVER:
1. Der planlægges fælles mad lørdag aften, og det er tænkt, at alle bidrager!
Liselotte har lovet at stå for indkøb samt koordinering af fælles madlavning.
Der ud over vil jeg gerne kontaktes af personer, der kunne tænke sig at forestå følgende!
2. En ordstyrer. (måske 2, idet én kan stå for idémødet og en anden for planlægningsmødet).
3. En referent.
4. Jeg vil også gerne høre fra personer, der vil bidrage med at bage kage.


VEJLEDENDE PRIS pr. deltager: Ca. 175 kr +/- til dækning af hytteleje, strøm/varme, fælles mad, brændsel m.v.  Pengene vil blive opkrævet i løbet af weekenden.


MØDETID OG -STED:
Fredag d. 22. september på Lunken Naturskole, Håndsbækvej 144, 9740 Jerslev. Hytten vil være åben fra ca. kl. 17.

Hvis man møder lørdag morgen, begynder vandreturen kl. 9.30.

OFFENTLIG TRANSPORT: Stedet er svært at nå med offentlig transport. Har du behov for samkørsel eller afhentning, så fortæl det i en kommentar under relevant opslag i begivenheden. Så løser vi det sammen.

MEDBRING: Sovepose, desuden lagen til hyttens madrasser, ellers telt og mad til hele turen undtagen lørdag aften, hvor der er fælles mad. Den enkelte sørger også selv for drikkelse.


Turleder: Jens BrunSkriv email for tilmelding til nyhedsbrev.     (Medlemmer af FB-gruppen kan tilmelde sig online under begivenheden)Tilbage til overblikket i Turkalenderen.Til Tursækkens forside